top of page

ULTIMATE ESCAPE

Me, myself and i

Neem een ​​time-out van drukke schema's om te ontspannen en te verjongen met onze meest exclusieve behandeling ooit! Ontspannende massages gecombineerd met gezichtsverzorging en huidverbetering. Zodra je de salon binnen stapt is het dan eindelijk tijd voor ''Me, Myself and I''. Om goed te kunnen ontspannen is het belangrijk om  je hoofd leeg te maken, daarom beginnen we de behandeling met een heerlijke ontspanningsoefening, adem in... adem uit. Met warme olie begint de welkoms massage aan de nek, schouders en de hoofdhuid. Daarna beginnen we met het gelaat. Geniet gedurende de behandeling van de warme kompressen en ontspannende geuren.
 

Gezichtsmassage
Massageolie gieten
DE BEHANDELING

Deze super skin booster zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt en een betere doorbloeding krijgt. Je krijgt een huidanalyse, vochtmeting & advies naar wens, daarna starten we met een dubbele gezichtsreiniging. Je krijgt een grondige diepte reiniging incl. diep reinigend masker met ondertussen een decolleté pakking. De onzuiverheden en gerstekorrels worden verwijderen. Vervolgens worden je wenkbrauwen gemodelleerd en mag je een keuze maken uit 2 extra modules het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen of waxen van de bovenlip en/of kin. Daarna krijg je een ontspannende en uitgebreide gelaat-, nek-, decolleté en hoofdhuid massage met warme olie. Na de massage leggen we de focus op de huidverbetering, er wordt een luxe serum aangebracht deze bevat een natuurlijke mix van krachtige plantaardige oliën en boter. Daarna kunnen we starten met de cupping massage op het gelaat. Dit doen we om de huid en het bindweefsel te versterken met als resultaat een stralende en strakkere huid. We sluiten af met een rijk en romig vochtherstellend masker wat de huid er soepeler en gladder laat uitzien.  De huid wordt behandeld met een hydraterend serum verrijkt met antioxidanten, vitamines en anti-aging peptiden.  Als afsluiter wordt er een intens hydraterende crème met hyaluronzuur aangebracht, terwijl het serum de huidcellen binnendringt zorgt deze combinatie voor een hele goede hydratatie.  Na deze Ultimate Escape behandeling  voelt de huid zacht, comfortabel en stralend aan.

€ 110,00 DUUR 90 MIN​

Note: Afmelden of verplaatsen graag 48u van te voren anders zitten hier helaas kosten aan verbonden. 

conta indicaties

Koorts, infectieziekten – flinke verkoudheid, griep en keelontsteking, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, extreme vermoeidheid, kanker, ernstige vaat ziekten, antibiotica en bloedverdunners– overleg met uw huisarts. Bij zwangerschap is alleen de speciale zwangerschapsmassage mogelijk.
 

bottom of page