BIO PEEL

Wat kan je bereiken met een Bio Peel

 

  • Fijnere poriënstructuur 

  • Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes

  • Verhelderen van hyperpigmentatie

  • Verbeteren van het acne-huidbeeld

  • Kalmeren van een onrustige huid

  • Intens opfrissen van een doffe, vale huid

Wat is een Bio Peel?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

 

Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Dit resulteert in meer gezondere huidcellen, en dus ook in huidverbetering van binnenuit.

 

Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Een volle creme houdt de huid soepel en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn. Tijdens deze fase worden  dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Na de behandeling dien je 7 dagen een zonnefactor spf 50 op de huid te smeren ter bescherming.

 

Eenmalige behandeling of kuurverband

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint. Voor een intensief resultaat wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden. 

Foto's resultaat na 1 behandeling.

  Bio Peel 

Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, bio peel behandeling op gelaat en hals, masker,  verzorging afgestemd op jouw huid.

_________________

€ 70,00  

 (Bio peel op decolleté toeslag  € 12,50)