top of page

HUIDVERBETERING

BINDWEEFSELMASSAGE

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.  Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De specialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Dit kan als gevoelig worden ervaren. Naarmate de kuur vordert en het weefsel losser komt, zal dit afnemen. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing, de huid verstevigd en de rimpels verminderen in het gelaat, de hals en decolleté.  

In kuurverband moet je rekening houden met minimaal 5 Bindweefsel Basis behandelingen en herhaalbehandelingen. Bij  minimaal 5 behandelingen €2,50 korting per behandeling.

  • Verstevigen van het bindweefsel

  • Stimulatie huiddoorbloeding

  • Egale huid, betere huidteint, fijnere poriën

  • Verminderen van kraaienpootjes en rimpels

  • Vermindering van stress en hoofdpijn

RESULTAAT
behandeling

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Iedere behandeling begint met de bindweefselmassage van de rug, hierdoor kan het lichaam al aan de prikkels wennen. Na de rug gaan we veder met het decolleté, hals en gelaat.

 

VITAMINE C

 

  • Collageenaanmaak en versteviging

  • Verhelderen van hyperpigmentatie

  • Frissere en gladdere teint

Onze vitamine C behandeling bestaat uit een L-Ascorbic Acid  en een Activator. L-Ascorbic Acid is de vorm die in de natuur voorkomt, en wordt gevonden in vruchten en groenten. Het is de meest potente vorm met de sterkste werking vitamine C die opgenomen kan worden door de huid.  De Activator heeft de juiste pH-waarde om de vitamine C opneembaar te maken door de huid.  Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het heeft een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op. 
 

BIO ACTIVE vitamine c 20%
CONTRA-INDICATIES

Koorts, hartklachten, hoge bloeddruk, algehele malaise, kwaadaardige tumoren, defecte huid, chronisch eczeem,  zwangerschap, specifieke medicatie zoals: middelen met Corticosteroïden & bloedverdunnende middelen.

bottom of page