top of page

LICHAAMSMASSAGES

HOOFDHUID massage

€ 29,50 DUUR 25 MIN​

Massage van de hoofdhuid, gelaat en decolleté. 

Tijdens deze behandeling ervaar je een totale ontspanning, het is een pure verwennerij voor lichaam en geest.

Rug massage 

€ 29,50 DUUR 25 MIN​

Massage van de rug, nek en schouders.​
Even tot jezelf komen, gun jezelf een heerlijke  ontspannende massage.

Hoofdhuid & rug massage

€ 37,50 DUUR 35 MIN​

Massage van de hoofdhuid, rug, nek en schouders.​ Met behulp van zachte en stevige massage technieken worden blokkades opgeheven en voel je vrijwel meteen een aangename ontspanning.

Achterzijde LICHAAMsmassage

€ 42,50 DUUR 40 MIN​

Massage van de rug-, nek en schouders, achterkant benen en voeten. Tijdens deze behandeling kan je alles even loslaten en nieuwe energie opdoen.

Gehele lichaamsmassage 

€ 52,50 DUUR 55 MIN​

Massage van de rug,  de benen, voeten, armen, decolleté en hoofdhuid. Tijdens deze behandeling is het echt tijd om te ontspannen, ontladen en opladen.

Hotstone Massage

€ 47,50 DUUR 40 MIN​

Een Hot Stone Massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgift het lichaam. De combinatie van warmte en beweging werkt diep in op het spierweefsel wat voordelige effecten oplevert. Massage van de rug-, nek en schouders, achterkant benen en voeten.

contra indicaties

Koorts, infectieziekten – flinke verkoudheid, griep en keelontsteking, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, extreme vermoeidheid, kanker, ernstige vaat ziekten, antibiotica en bloedverdunners– overleg met uw huisarts. Bij zwangerschap is alleen de speciale zwangerschapsmassage mogelijk.

bottom of page