top of page

STUDIO C HEAD SPA

Japanese head spa

De populaire Japanese Head Spa behandeling is nu beschikbaar in onze nieuwe salonruimte in Elburg!

De Head spa is een ontspanningsbehandeling gericht op de hoofdhuid & haarverzorging. het is als een luxueuze gezichtsbehandeling maar dan voor je hoofdhuid! Tijdens deze behandeling wordt je hoofdhuid intensief gereinigd en je haar wordt tot in de puntjes verzorgd. Maar dat is nog niet alles, want deze behandeling biedt ook een uur ultieme ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt. Er worden ontspannende massage technieken toegepast met verschillende kammen en borstels. Dit wordt gecombineerd met hoogwaardige haarproducten van het merk Maria Nila. Het is een ervaring die je niet wilt missen!

IMG_1812.jpg
IMG_1813.jpg
STUDIO C HEAD SPA

€ 80,00 DUUR 60 MIN​

De Head spa begint met het bekijken van het haar en het uitzoeken van de juiste producten. De behandeling wordt aangepast op basis wat jouw hoofdhuid en haar nodig heeft. We beginnen met ontspannende massage technieken en brengen een zoete amandel olie aan.  Dit is een echte powerbooster, het hydrateert en verzorgt de hoofdhuid, terwijl het schilfers direct oplost. Vervolgens beginnen we met de hoofdhuid scrub, hier voegen we druivenpit olie aan toe wat zorgt voor een gezonde haargroei. We wassen het haar met de Purifying Cleanse shampoo, zo krijgt je haar een totale reset. Zowel tijdens als na de reiniging volgt een rustgevende hoofdhuidmassage. De massage technieken stimuleren de bloedcirculatie in je hoofdhuid en bevorderen de groei van gezond haar. De conditioner wordt aangebracht incl. de stoom behandeling zodat de ingrediënten uit de  producten goed worden opgenomen. Vervolgens wordt de ontspanningsboog met kleine waterstraaltjes aangebracht. Het haar wordt voor de tweede keer gewassen en we brengen een voedend haarmasker aan. Ondertussen geniet je van een schouder- nekmassage. Na de behandeling worden de haren droog geföhnd en we brengen een verzorgend haarolie aan.

Note: Momenteel bieden wij deze behandeling alleen voor vrouwen aan.  

Het is belangrijk dat je plat op je rug kan liggen.

HEAD SPA REFRESH

€ 47,50 DUUR 35 MIN​

De Head spa begint met het bekijken van het haar en het uitzoeken van de juiste producten. We beginnen met ontspannende massage technieken en brengen een zoete amandel olie aan.  Dit is een echte powerbooster, het hydrateert en verzorgt de hoofdhuid, terwijl het schilfers direct oplost. Vervolgens beginnen we met de hoofdhuid scrub. We wassen het haar met de Purifying Cleanse shampoo, zo krijgt je haar een totale reset. Daarna wordt de ontspanningsboog met kleine waterstraaltjes aangebracht.  De conditioner wordt aangebracht incl. de stoom behandeling zodat de ingrediënten uit de  producten goed worden opgenomen. We eindigen de behandeling met een schouder- nekmassage. We willen dat je zo lang mogelijk kan genieten  van de behandeling, daarom wordt (lang) haar na deze behandeling semi droog geföhnd.

Note: Momenteel bieden wij deze behandeling alleen voor vrouwen aan.  

Het is belangrijk dat je plat op je rug kan liggen.

bottom of page