top of page

OVER STUDIO C

OVER STUDIO C

Beautysalon Studio C is een sfeervolle en professionele salon gelegen aan de rand van Elburg. De salon met uitzicht op de landerijen geven je een serene rust. Onze visie is om hoogwaardige een zeer professionele behandelingen aan te bieden met de focus op huidverbetering, persoonlijke aandacht & kwaliteit. 
 

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, wimper/wenkbrauw styling en visagie. Ook bieden wij specialistische behandelingen zoals bindweefselmassage, microneedling, bio peeling en duo behandelingen.

Beautysalon Studio C is de plek om even helemaal te ontspannen. Laat je verwennen met één van onze behandelingen.

 

Wij hopen je snel te ontmoeten!

Patricia & Carmen Brehler

Moeder & dochter

STUDIO C SKINCARE

Wij werken met de producten van Studio C Skincare dit is ons eigen huidverbeteringsmerk wat wij in 2021 hebben laten onwtikkelen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt met behulp van de beste natuurlijke ingrediënten en extracten. Studio C Skincare is vastbesloten om ingrediënten te kiezen die bekend staan om hun echte voordelen voor de huid om zo effectieve en luxe producten te creëren! De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, propyleenglycol en minerale olie.

Carmen en Patricia.jpg
bottom of page