OVER STUDIO C

Beautysalon Studio C is een sfeervolle en professionele salon gelegen aan de rand van Elburg. De salon met uitzicht op de landerijen geven je een serene rust.  Onze visie is om hoogwaardige een zeer professionele behandelingen aan te bieden met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij werken met de producten van Studio C Skincare dit is ons eigen huidverbeteringsmerk wat wij in 2021 hebben laten onwtikkelen.  Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt met behulp van de beste natuurlijke ingrediënten en extracten. Studio C Skincare is vastbesloten om ingrediënten te kiezen die bekend staan om hun echte voordelen voor de huid om zo effectieve en luxe producten te creëren! De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, propyleenglycol en minerale olie.

 

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a. gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages en visagie. Ook bieden wij specialistische behandelingen zoals bindweefselmassage, microneedling, bio peel en duo behandelingen.

Wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit, Beautysalon Studio C is de plek om even helemaal te ontspannen. Laat je verwennen met één van onze behandelingen.

Wij hopen je snel te ontmoeten!

Patricia & Carmen Brehler

Moeder en dochter

 

Carmen en Patricia.jpg