ONS TEAM

Carmen

Mijn naam is Carmen Brehler, eigenaresse van Beautysalon Studio C.  In Juli 2018 ben ik afgestudeerd tot allround schoonheidsspecialiste. In 2017 heb ik 3 maanden stage gelopen op Malta. Hier heb ik fulltime in een 5 sterren Spa Resort gewerkt. Op Malta heb ik enorm veel ervaring opgedaan en heb ik veel mogen leren.

 

In April 2016 ben ik tijdens mijn opleiding hobby matig gestart met Beautysalon Studio C. Dit is opeens snel gegroeid waardoor ik samen met mijn moeder in augustus 2017 een V.O.F.  ben gestart. 

Bij de particuliere opleiding B Academy Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd in Visagie en Hairstyling. Daarnaast heb ik nog een intensieve training in bruidskapsels bij Baron Academy gedaan. In oktober 2019 ben ik een nieuw bedrijf gestart genaamd 'Brides to be' gespecialiseerd in bruidskapsels en visagie. www.bridestobe.nl

Vanaf jongs af aan was mijn grootste droom om mijn eigen huidverbeteringslijn te starten, in 2021 heb ik deze droom werkelijk gemaakt. Tijdens de corona lockdown heb ik mij volledig gestort op veel research, bijscholing, proberen en veel testen. Hieruit is vol trots ons eigen merk Studio C Skincare ontwikkeld. www.studiocskincare.nl.

Je kunt bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, microneedling, bio peel, acne, lash/brow lift, bindweefsel massage, henna brows en bruidskapsels en visagie. (Brides to be)

Studio C Skincare
studio c skincare.jpg
brides to be.jpg
logo
Patricia

Mijn naam is Patricia Brehler-Dupain, mede eigenaresse van Beautysalon Studio C. Mijn interesses hebben altijd al gelegen rondom beauty, schoonheid en ontspanning. De afgelopen 30 jaar heb ik echter in het bedrijfsleven gewerkt als ondernemer samen met mijn man. Doordat Carmen de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste ging doen, begon het bij mij te kriebelen. Wat een mooi vak! 

 

Na een aantal massage workshops begon mijn passie voor het masseren toe te nemen. Toen heb ik besloten om een carriere switch te maken om mijn passie te gaan volgen.  Ik heb bij het Wellness Instituut de opleiding tot wellness massseur gedaan en moest na een lange tijd weer in de studie boeken duiken. Anatomie, fysiologie en latijnse benamingen het was niet niks, maar werd bekroond met een erkend NGS diploma (branche organisatie voor sport- en wellness masseurs).

Je kunt bij mij terecht voor de barbie duo behandeling, de magnesium behandeling en diverse wellness massages zoals een hoofdhuidmassage , zwangerschapsmassage of een gehele lichaamsmassage. Sta eens stil waar je eigen grens ligt en gun jezelf een moment van rust en overgave. Ik nodig je graag uit op de massagetafel om dit te komen ervaren.

NGS-logo.jpg
massage
Salon
massage.jpg