LICHAAMSMASSAGES

 Hoofdmassage 
 
Massage van de hoofdhuid, gelaat en decolleté. 
Tijdens deze behandeling ervaar je een totale ontspanning, het is een pure verwennerij voor lichaam en geest.

_________________
25 min. € 29,50
 Rug, nek & schouder massage 

Massage van de rug, nek en schouders.​
Even tot jezelf komen, gun jezelf een heerlijke   ontspannende massage.

_________________
25 min. € 29,50
 Hoofdhuid & rug massage

Massage van de hoofdhuid, rug, nek en schouders.​ Met behulp van zachte en stevige massagebewegingen worden blokkades opgeheven en voel je vrijwel meteen een aangename ontspanning.
_________________
35 min. € 37,50
 Achterzijde lichaamsmassage 

Massage van de rug-, nek en schouders, achterkant benen en voeten. Tijdens deze behandeling kan je alles even loslaten en nieuwe energie opdoen.

_________________
40 min. € 42,50
 Gehele lichaamsmassage 

Massage van de rug,  de benen, voeten, armen, decolleté en hoofdhuid. Tijdens deze behandeling is het echt tijd om te ontspannen, ontladen en opladen.

_________________
 55 min. € 52,50
 Hotstone Massage 

Een Hot Stone Massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgift het lichaam. De combinatie van warmte en beweging werkt diep in op het spierweefsel wat voordelige effecten oplevert. Massage van de rug-, nek en schouders, achterkant benen en voeten.
_________________
40 min. € 47,50

 

Contra indicaties voor massage: Koorts, infectieziekten – flinke verkoudheid, griep en keelontsteking, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, extreme vermoeidheid, kanker, ernstige vaat ziekten, antibiotica en bloedverdunners– overleg met uw huisarts.