top of page

HENNA BROWS

wat ZIJN HENNA BROWS?

Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

 

De henna is zeer veilig om de wenkbrauwen mee te verven. Deze henna is een plantaardig natuurproduct. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

HENNA BROWS

€ 34,50  

We bepalen samen de beste vorm en kleur. Daarna volgt de henna behandeling en worden de wenkbrauwen nog gewaxt.

CONTRA INDICATIES
  • Allergie voor Henna/walnoten

  • Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase

  • Gebruik van Lithium

  • Wondjes rondom de wenkbrauwen

  • Recent geverfde wenkbrauwen

 

Ondanks dat de behandeling met professionele producten en door een professional wordt uitgevoerd, is een allergische reactie nooit uitgesloten. Mocht dit het geval zijn dien je contact op te nemen met de huisarts. 

bottom of page