GEZICHTS

BEHANDELINGEN

Gezichtsmassage

ULTIMATE ESCAPE @STUDIO C  

Neem een ​​time-out van drukke schema's om te ontspannen en te verjongen met onze meest exclusieve behandeling ooit! Massage gecombineerd met gezicht en huidverbetering. Zodra je de salon binnen stapt is het dan eindelijk tijd voor ''Me, Myself and I''. Om goed te kunnen ontspannen is het belangrijk om  je hoofd leeg te maken, daarom beginnen we de behandeling met een heerlijke ontspanningsoefening, adem in... adem uit. Met warme olie begint de welkoms massage aan de nek, schouders en de hoofdhuid. Daarna beginnen we met het gelaat. Geniet gedurende de behandeling van de warme kompressen en ontspannende geuren.

Klik hier voor meer over de Ultimate Escape behandeling.

IMG_8811.jpg

VIP BEHANDELING  

 

Wil jij jezelf maximaal verwennen? Gun jezelf dan een uitgebreide VIP behandeling en quality time met jezelf. Bij deze behandeling halen we alles uit de kast, zodat we het maximale resultaat bereiken. Deze behandeling wordt altijd persoonlijk samengesteld aan de hand van de wensen die je hebt.

 

De behandeling start met een huidanalyse en vochtmeting, waardoor we het beste resultaat kunnen behalen voor jouw huidtype. We reinigen en peelen je gezicht en verwijderen onzuiverheden. Ook krijg je een diep reinigend masker, worden je wenkbrauwen gemodelleerd en je wimper of wenkbrauwen geverfd. Daarna krijg je een uitgebreide gelaat en hoofdhuid massage en een masker met een hals, decolleté pakking. We eindigen  met de verzorging afgestemd op jouw huid.

_________________                                                                                         

70 min.  € 65,00     

Ook als DUO Behandeling

Carmen

BEAUTY BEHANDELING

Verwen jezelf eens echt met de 55 minuten Beauty behandeling voor heerlijke ontspanning en verzorging van het gezicht en decolleté. Tijdens deze behandeling krijgt je huid de juiste aandacht voor wat die op dat moment nodig heeft, jouw huid staat in het middelpunt.

 

De behandeling start met een huidanalyse en vochtmeting. We reinigen en peelen je gezicht en verwijderen onzuiverheden. Je krijgt een diep reinigend masker en je wenkbrauwen worden gemodelleerd. Vervolgens krijg je een gelaat en hoofdhuid massage en een masker. We eindigen met de verzorging afgestemd op jouw huid.

_________________

55 min. € 54,00      

Ook als DUO Behandeling

spray.jpg

MEN ONLY TREATMENT

 

De tijd dat alleen vrouwen een gezichtsbehandeling boekten is al even geleden. Maak kennis met de Men Only gezichtsbehandeling: een speciaal ontwikkelde behandeling die volledig is afgestemd op de mannenhuid. 

De huid van mannen is anders en verdient daarom een speciale behandeling. Een goede verzorging houdt de huid soepel en gehydrateerd. Na de behandeling voelt de huid weer fris, schoon en zacht aan.

De behandeling start met een huidanalyse. We reinigen en peelen je gezicht en verwijderen onzuiverheden. De wenkbrauwen, oor en neusharen worden getrimd. Vervolgens krijg je een ontspannen gelaat en hoofdhuid massage en een hydraterend of verstevigend masker. We eindigen met de verzorging afgestemd op jouw huid.

_________________

40 min. € 45,00

94a4a1a0-25fb-4b5e-8fda-55239da54ff0.jpg

TIENER BEHANDELING

Hormonale veranderingen tijdens de tienerjaren kunnen effect hebben op de huidconditie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en onzuiverheden. Een goede verzorging houdt de jonge huid gezond en schoon en legt een goede basis voor een mooie huid later.

 

In deze behandeling beginnen we met een huidanalyse, het reinigen van de huid en een peeling. Vervolgens worden je onzuiverheden verwijderd, krijg je een korte gezichtsmassage en een masker. We sluiten de behandeling af met een dagverzorging. 

________________

40 min. € 40,00 (t/m 18 jaar).

Bij een zeer onzuivere huid raden wij de acne behandeling aan.