BROW LIFT

Brow lamination, de wenkbrauw lift.

 

De brow lift zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes gelift worden. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen er altijd mooi gekamd uit zullen zien.  De Brow Lift is een snelle manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting, style of vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten.  Tijdens de behandeling zullen er verschillende crèmes op de wenkbrauwen aangebracht worden. Door ze mooi naar boven te laten wijzen creëeren we een prachtige volle wenkbrauw! Ideaal als je wenkbrauwharen een eigen wil hebben en alle kanten op groeien. De brow lift is niet schadelijk voor de wenkbrauwen. Het resultaat is heel natuurlijk en je hebt gemiddeld 6 weken plezier van je Brow Lift behandeling (dit kan tot 10 weken uitlopen, helemaal afhankelijk van de groei cyclus).

De brow lift is voor iedereen  die mooie gevormde wenkbrauwen wilt geschikt of als je stugge, gekrulde of eigenwijze haartjes hebt.

Brow Lamination  

Deze behandeling is incl. waxen/epileren. 

 _________________

€ 42,50

(Extra wenkbrauwen verven  € 50)

Contra indicaties: Zwangerschap en/of borstvoeding,  allergie voor wimperlift,  ooginfectie, acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen, henna brows, huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen, recent geplaatste PMU/microblading, bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen, bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables, tijdens chemo therapie en bestralingen.